Zaměstnanci

Koncepce zdravého stravování není  pouze konzumace ovoce, zeleniny  a racionální výživy, ale i konzumace masa, ryb, mléka, cukru, luštěnin a dalších potravin, jejichž spotřebu v rámci spotřebního koše který pravidelně vyhodnocujeme. Při sestavování jídelního lístku přísně hlídáme doporučenou spotřebu cukrů, tuků, mléka, mléčných výrobků, masa, ryb, zeleniny a ovoce. Vaříme moderně a udržujeme si vysoký hygienický standart vybavenost kuchyně je na špičkové úrovni. Jídla připravujeme z větší části v konvektomatech, který umožňuje vaření v páře, smažení s minimálním množství tuku a to vše šetrně tak, aby se v potravinách uchovalo co nejvíce vitamínů a minerálů.

Vedoucí jídelny

Drahomíra Kurková

Provoz kuchyně

Michalíková Jana, hlavní kuchařka

Zajíčková Jana,  kuchařka

Buchtová Petra, kuchařka

Škrachová Jarmila, kuchařka

Janíková Jana, pracovnice provozu

Halfarová Jana, pracovnice provozu

Vašková Pavla, pracovnice provozu

Maňásková Eva,pracovnice provozu

Výdej stravy MŠ

Holleschová Daniela, pracovnice provozu

Macová Marcela, pracovnice provozu

Mrovcová Božena, pracovnice provozu

Kalužíková Jana, pracovnice provozu

Michalíková Silvie,pracovnice provozu

Hrubá Renáta, pracovnice provozu