Zaměstnanci
Koncepce zdravého stravování není pouze konzumace ovoce, zeleniny a racionální výživy, ale i konzumace masa, ryb, mléka, cukru, luštěnin a dalších potravin, jejichž spotřebu v rámci spotřebního koše který pravidelně vyhodnocujeme. Při sestavování jídelního lístku přísně hlídáme doporučenou spotřebu cukrů, tuků, mléka, mléčných výrobků, masa, ryb, zeleniny a ovoce. Vaříme moderně a udržujeme si vysoký hygienický standart vybavenost kuchyně je na špičkové úrovni. Jídla připravujeme z větší části v konvektomatech, který umožňuje vaření v páře, smažení s minimálním množství tuku a to vše šetrně tak, aby se v potravinách uchovalo co nejvíce vitamínů a minerálů. O přípravu se starají:
Drahomíra Kurková, vedoucí školní jídelny
Provoz kuchyně
Petra Buchtová, hlavní kuchařka
Jarmila Škrachová, kuchařka
Jana Zajíčková, kuchařka
Žaneta Heider, kuchařka
Jana Janíková, pracovnice provozu
Jana Halfarová , pracovnice provozu
Pavla Vašková, pracovnice provozu
Vladislava Králová, pracovnice provozu

Výdej stravy MŠ
Jana Kalužíková, pracovnice provozu
Marcela Macová, pracovnice provozu
Silvie Michalíková, pracovnice provozu
Božena Mrovcová, pracovnice provozu
Jana Pavelková , pracovnice provozu
Marcela Šulová, pracovnice provozu
