Zaměstnanci

Koncepce zdravého stravování není  pouze konzumace ovoce, zeleniny  a racionální výživy, ale i konzumace masa, ryb, mléka, cukru, luštěnin a dalších potravin, jejichž spotřebu v rámci spotřebního koše který pravidelně vyhodnocujeme. Při sestavování jídelního lístku přísně hlídáme doporučenou spotřebu cukrů, tuků, mléka, mléčných výrobků, masa, ryb, zeleniny a ovoce. Vaříme moderně a udržujeme si vysoký hygienický standart vybavenost kuchyně je na špičkové úrovni. Jídla připravujeme z větší části v konvektomatech, který umožňuje vaření v páře, smažení s minimálním množství tuku a to vše šetrně tak, aby se v potravinách uchovalo co nejvíce vitamínů a minerálů. O přípravu se starají:

 

Drahomíra Kurková, vedoucí školní jídelny

Provoz kuchyně

Petra Buchtová, hlavní kuchařka

Jarmila Škrachová, kuchařka

Jana Zajíčková,  kuchařka

Žaneta Heider, kuchařka

Jana Janíková,  pracovnice provozu

Jana Halfarová , pracovnice provozu

Pavla Vašková, pracovnice provozu

Vladislava Králová, pracovnice provozu

Výdej stravy MŠ

Jana Kalužíková, pracovnice provozu

Marcela Macová, pracovnice provozu

Silvie Michalíková, pracovnice provozu

Božena Mrovcová, pracovnice provozu

Jana Pavelková , pracovnice provozu

Marcela Šulová, pracovnice provozu

ŘÁD