Zaměstnanci
Vedoucí jídelny
Ballarinová Zdeňka
Provoz kuchyně
Michalíková Jana, hlavní kuchařka
Zajíčková Jana, kuchařka
Buchtová Petra, kuchařka
Halfarová Jana, pracovnice provozu
Hanzlíková Sandra, kuchařka
Škrachová Jarmila, kuchařka
Obrusníková Iva,pracovnice provozu
Maňásková Eva,pracovnice provozu
Výdej stravy MŠ
Holleschová Daniela, pracovnice provozu
Macová Marcela, pracovnice provozu
Mrovcová Božena, pracovnice provozu
Kalužíková Jana, pracovnice provozu
Výdej stravy na Borové - Michalíková Silvie,pracovnice provozu
Výdej stravy nové oddělení - Hrubá Renáte, pracovnice provozu
Při sestavování jídelního lístku přísně hlídáme doporučenou spotřebu cukrů, tuků, mléka, mléčných výrobků, masa, ryb, zeleniny a ovoce.
Konceptem zdravého stravování není tedy pouze konzumace ovoce, zeleniny a racionální výživy, ale i konzumace masa, ryb, mléka, cukru, luštěnin a dalších potravin, jejichž spotřebu v rámci spotřebního koše vedoucí ŠJ měsíčně vyhodnocuje.
Vaříme moderně a udržujeme si vysoký hygienický standart vybavenost kuchyně je na špičkové úrovni. Jídla připravujeme z větší části v konvektomatu, který umožňuje vaření v páře, smažení na minimálním množství tuku a to vše šetrně tak, aby se v potravinách uchovalo co nejvíce vitamínů a minerálů.