Zaměstnanci
Koncepce zdravého stravování není pouze konzumace ovoce, zeleniny a racionální výživy, ale i konzumace masa, ryb, mléka, cukru, luštěnin a dalších potravin, jejichž spotřebu v rámci spotřebního koše který pravidelně vyhodnocujeme. Při sestavování jídelního lístku přísně hlídáme doporučenou spotřebu cukrů, tuků, mléka, mléčných výrobků, masa, ryb, zeleniny a ovoce. Vaříme moderně a udržujeme si vysoký hygienický standart vybavenost kuchyně je na špičkové úrovni. Jídla připravujeme z větší části v konvektomatech, který umožňuje vaření v páře, smažení s minimálním množství tuku a to vše šetrně tak, aby se v potravinách uchovalo co nejvíce vitamínů a minerálů.
Vedoucí jídelny
Drahomíra Kurková
Provoz kuchyně
Michalíková Jana, hlavní kuchařka
Zajíčková Jana, kuchařka
Buchtová Petra, kuchařka
Halfarová Jana, pracovnice provozu
Hanzlíková Sandra, kuchařka
Škrachová Jarmila, kuchařka
Adamcová Sylvie,pracovnice provozu
Maňásková Eva,pracovnice provozu
Výdej stravy MŠ
Holleschová Daniela, pracovnice provozu
Macová Marcela, pracovnice provozu
Mrovcová Božena, pracovnice provozu
Kalužíková Jana, pracovnice provozu
Michalíková Silvie,pracovnice provozu
Hrubá Renáte, pracovnice provozu