Zaměstnanci
Koncepce zdravého stravování není pouze konzumace ovoce, zeleniny a racionální výživy, ale i konzumace masa, ryb, mléka, cukru, luštěnin a dalších potravin, jejichž spotřebu v rámci spotřebního koše který pravidelně vyhodnocujeme. Při sestavování jídelního lístku přísně hlídáme doporučenou spotřebu cukrů, tuků, mléka, mléčných výrobků, masa, ryb, zeleniny a ovoce. Vaříme moderně a udržujeme si vysoký hygienický standart vybavenost kuchyně je na špičkové úrovni. Jídla připravujeme z větší části v konvektomatech, který umožňuje vaření v páře, smažení s minimálním množství tuku a to vše šetrně tak, aby se v potravinách uchovalo co nejvíce vitamínů a minerálů. O přípravu se starají:
Drahomíra Kurková, vedoucí školní jídelny
Provoz kuchyně
Michalíková Jana, hlavní kuchařka
Buchtová Petra, kuchařka
Škrachová Jarmila, kuchařka
Zajíčková Jana, kuchařka
Janíková Jana, pracovnice provozu
Halfarová Jana, pracovnice provozu
Maňásková Eva,pracovnice provozu
Vašková Pavla, pracovnice provozu
Výdej stravy MŠ
Hrubá Renáta, pracovnice provozu
Kalužíková Jana, pracovnice provozu
Macová Marcela, pracovnice provozu
Michalíková Silvie,pracovnice provozu
Mrovcová Božena, pracovnice provozu
Pavelková Jana, pracovnice provozu